ΜΠΑΝΙΟ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Κ1202

Κωδ. προϊόντος: ART 02165

1.727,00 € + ΦΠΑ

ΤΙΜΗ / Τεμάχιο

Δωρεάν παράδοση

Δωρεάν παράδοση σε μεταφορική Αθηνών & Θεσ/ης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

2 Έτη

ΛΗΨΗ (PDF)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:


Ιδιαίτερα άνετη και αναπαυτική γωνιακή μπανιέρα υδρομασάζ που μπορεί να εξυπηρετήσει δύο ενήλικα άτομα ταυτόχρονα. Ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές με στοιχεία όπως τα προσκέφαλα από πολυουρεθάνη.

Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με σύστημα υδρομασάζ το οποίο φέρει 4 jumbo jets τύπου jacuzzi διαστάσεων 100mm περιστροφικά θεραπευτικά καθώς και 4 jets διαστάσεων 50mm (συνολικά φέρει οχτώ Jets).

Διαθέτει επίσης στάνταρ υποβρύχιο φωτισμό με λαμπτήρα πυθμένα (12V/3,5A), αυτόματη αποστράγγιση του νερού καθώς και θερμικό διακόπτη ενσωματωμένο.

Διαθέτει πλήρες σετ μπαταριών (μίκτης ζεστού / κρύου νερού), διαχωριστήρα, τηλέφωνο, σπιράλ και καταρράκτη.

Επάνω στο δεξί χείλος της μπανιέρας είναι τοποθετημένοι τρεις μίκτες βαρέως τύπου που αναμειγνύουν ζεστό - κρύο νερό και διαχωρίζουν το νερό στον καταρράκτη ή στο τηλέφωνο. Στο αριστερό χείλος είναι αναρτημένο το τηλέφωνο ντουζ σε ειδική θήκη στην οποία βρίσκεται και το σπιράλ καθώς και το χειριστήριο του τηλεφώνου. Δίπλα βρίσκεται τοποθετημένος ο πολύ κομψός καταρράκτης νερού. Δεξιά και αριστερά του καθίσματος βρίσκονται οι διακόπτες on/off και το AIR CONTROL του υδρομασάζ.

Η μπανιέρα φέρει αντλία ισχύος 1,1kw.