Αρτιον - Εξοπλισμοί Κτιρίων, κουφώματα, δάπεδα, έπιπλα κ.α.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

Άρτιον
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Τηλ:27630 24455
Fax:27630 23550
e-mail:info@artion-home.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΙΡΑ GIANO
ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΙΡΑ GIANOΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΙΡΑ GIANOΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΙΡΑ GIANOΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΙΡΑ GIANOΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΙΡΑ GIANO

ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΙΡΑ GIANOΚωδ. προϊόντος: ART 00662

 • ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

  Ιταλία
 • ΕΓΓΥΗΣΗ

  2 Έτη
 • ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  Μη Διαθέσιμο Άμεσα
Βλέπετε την έκδοση της σελίδας βελτιστοποιημένη για εκτύπωση. Θα τυπωθούν μόνο τα περιεχόμενα της λευκής περιοχής πλήν του μηνύματος αυτού και των παρακάτω πλήκτρων.
Εκτύπωση Λήψη ως PDF Επιστροφή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Γραφείο με κρύσταλλο αμμοβολής και μεταλλικό σκελετό αλουμινίου (Μ:180 Χ Β:90 Χ Υ:72).

Η σειρά διευθυντικών γραφείων GIANO είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά σε μοντέρνο σχεδιασμό. Εχοντας τη δυνατότητα ποικίλων υλικών όπως ξύλο και μέταλλο στους σκελετούς, ξύλο και κρύσταλλο στις επιφάνειες εργασίας, προσφέρει διαφορετικές εκδόσεις για κάθε απαίτηση.

Οι κρυστάλλινες επιφάνειες είναι από κρύσταλλο σατινέ λειασμένο πάχους 15χιλ, αμμοβολής ή βαμμένο και φέρει ειδικό προστατευτικό βερνίκι για γρατσουνιές και σκόνη. Οι ξύλινες είναι από laminate πάχους 35χιλ με ειδική επεξεργασία post forming στις μεγαλύτερες ακμές.

Οι μεταλλικοί σκελετοί αποτελούνται από μεταλλικά πλαϊνά ορθογώνια ηλεκτροστατικά βαμμένα που συνδέονται μεταξύ τους με μεταλλική μπάρα. Στο εσωτερικό τους διαθέτουν κενό χώρο για την διέλευση καλωδίων, ενώ στο επάνω μέρος υπάρχει ζεύγος μεταλλικών χρωμιωμένων αποστατών για τη στήριξη της επιφάνειας εργασίας. Οι ξύλινοι σκελετοί είναι κατασκευασμένοι από laminate πάχους 45 χιλ.

Τροχήλατες συρταριέρες, ερμάρια βοηθητικά, ερμάρια και βιβλιοθήκες, τράπεζες συμβουλίου είναι τα υπόλοιπα στοιχεία της σειράς που δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

 

Προαιρετικά:

 • Προέκταση με κρύσταλλο αμμοβολής και μεταλλικό σκελετό αλουμινίου (Μ:90 Χ Β:60 Χ Υ:72)
 • Συρταριέρα τροχήλατημε τρία συρτάρια - ασημί (Μ: 41,7 Χ Β:54,2 Χ Υ:54,5)
 • Βιβλιοθήκη με κάσωμα ασημί και τέσσερεις κρυστάλλινες πόρτες αμμοβολής (Μ:183 Χ Β:48 Χ Υ:134) 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθημερινά από τις 08:30 έως 16:00 και Σάββατο από τις 08:30 έως 14:00.

Άρτιον © 2010-2018Όροι χρήσης