Αρτιον - Εξοπλισμοί Κτιρίων, κουφώματα, δάπεδα, έπιπλα κ.α.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

Άρτιον
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Τηλ:27630 24455
Fax:27630 23550
e-mail:info@artion-home.gr
ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΡΑ MIMOSA
ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΡΑ MIMOSAΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΡΑ MIMOSAΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΡΑ MIMOSAΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΡΑ MIMOSAΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΡΑ MIMOSAΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΡΑ MIMOSAΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΡΑ MIMOSAΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΡΑ MIMOSA

ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΡΑ MIMOSAΚωδ. προϊόντος: ART 00704

  • ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

    Ιταλία
  • ΕΓΓΥΗΣΗ

    6 Έτη
  • ΠΑΡΑΔΟΣΗ

    Μη Διαθέσιμο Άμεσα
Βλέπετε την έκδοση της σελίδας βελτιστοποιημένη για εκτύπωση. Θα τυπωθούν μόνο τα περιεχόμενα της λευκής περιοχής πλήν του μηνύματος αυτού και των παρακάτω πλήκτρων.
Εκτύπωση Λήψη ως PDF Επιστροφή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών, η σειρά MIMOSA αποτελεί την καλύτερη λύση για χώρους πολλαπλών χρήσεων, αίθουσες αναμονής και σεμιναρίων.

Ο σκελετός του καθίσματος μπορεί να είναι χρωμιωμένος ή βαμμένος. Η έδρα και η πλάτη είναι κατασκευασμένες από ενισχυμένο πολυπροπυλένιο με αφρώδες μεταβλητής πυκνότητας 2 επιπέδων για σταδιακή παραμόρφωση. Έδρα και πλάτη καλύπτονται από πλαστικά κελύφη.

Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα προσθήκης αναλογίου και μεταλλικών συνδέσμων για την τοποθέτησή τους σε σειρά ή και σε μπάρα για τη δημιουργία καναπέ. Το κάθισμα επίσης προσφέρεται με πλαστική έδρα και πλάτη σε διάφορα χρώματα, ή με πλάτη από δίχτυ.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθημερινά από τις 08:30 έως 16:00 και Σάββατο από τις 08:30 έως 14:00.

Άρτιον © 2010-2018Όροι χρήσης