Αρτιον - Εξοπλισμοί Κτιρίων, κουφώματα, δάπεδα, έπιπλα κ.α.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ


Εικονίδιο καλαθιού αγορώνΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝΤο καλάθι σας είναι κενό.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πανελλαδική Παράδοση

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΠΑΡΑΘΥΡO ΣΤΕΓΗΣ FAKRO FPP
Fakro
ΠΑΡΑΘΥΡO ΣΤΕΓΗΣ FAKRO FPPΠΑΡΑΘΥΡO ΣΤΕΓΗΣ FAKRO FPP

ΠΑΡΑΘΥΡO ΣΤΕΓΗΣ FAKRO FPPΚωδ. προϊόντος: ART 01970

ΤΙΜΗ / ΤΕΜ.

400,00 €
Χωρίς ΦΠΑ 24%
 • ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

  Ευρωπαϊκή Ένωση
 • ΕΓΓΥΗΣΗ

  10 Έτη
 • ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  15 Εργάσιμες Ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι
Δωρεάν παράδοση σε μεταφορική Αθηνών & Θεσ/ης

* Η τιμή αναφέρεται στο παράθυρο FPP Fakro 55x98cm. Δείτε παρακάτω τις υπόλοιπες τιμές

Ενεργειακό παράθυρο στέγης FPP V-U3 από τη FAKRO με καινοτόμο μηχανισμό που επιτρέπει το άνοιγμα του παραθύρου με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Ο ένας τρόπος ανοίγματος είναι με περιστροφή σε κεντρικό άξονα.Το πλαίσιο περιστρέφεται μέχρι 180μοίρες για τον άνετο καθαρισμό της εξωτερικής πλευράς του παραθύρου. Αλλάζοντας θέση στον επιλογέα ανοίγματος (preselect) το παράθυρο ανοίγει προς τα επάνω χαρίζοντας άπλετο χώρο,αερισμό και θέα προς τα έξω.Το πλαίσιο μένει σε όποια θέση το αφήσουμε από 0-35 μοίρες. Το πλαίσιο του είναι κατασκευασμένο από ξυλεία λευκής ελάτης εμποτισμένης εν κενώ και είναι βαμμένο με δύο στρώσεις από διαφανή ακρυλική λάκα. Εξωτερικά οι στεγανώσεις είναι κατασκευασμένες από αλουμινίο επενδυμένο με πολυεστερικό φιλμ με ιδιαίτερη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η αυτόματη θυρίδα εξαερισμού V40P ενσωματωμένη στο πάνω μέρος του πλαισίου επιτρέπει τον εξαερισμό της σοφίτας ακόμη και όταν το παράθυρο είναι τελείως κλειστό.

Εξοπλισμένο με ενεργειακό υαλοπίνακα U3 (Ug=1.1 W/m2K), διπλής υάλωσης (4Η-16-4Τ) με σκληρυμένο το εξωτερικό κρύσταλλο(Toughened glass)για αυξημένη αντιχαλαζική προστασία για μιά ζωή.

Το καινοτόμο σύστημα topSafe (σύστημα ασφαλείας τριών σημείων) προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια από παραβίαση όταν το παράθυρο είναι κλειστό. Τοποθετείται σε στέγες με κλίση από 15° έως 55°

Απαραίτητη για τη σωστή τοποθέτηση στη στέγη η ανάλογη στεγάνωση παραθύρου (δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή)

Διαστάσεις
(cm)
Τιμή
€ προ ΦΠΑ
55X98 400,00
66X98 415,00
66X118 440,00
78X98 465,00
78X118 495,00
78X140 520,00
94X118 540,00
94X140 580,00
114X118 580,00
134X98 620,00

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μία νέα γενιά παραθύρων με μηχανισμό ανύψωσης και περιστροφής με δύο ξεχωριστούς τρόπους ανοίγματος του παραθύρου , είτε προς τα επάνω είτε με περιστροφή. Η ξεχωριστή λειτουργία ανοίγματος προσφέρει σταθερότητα στο πλαίσιο και αυξάνει την ασφάλεια. Η λειτουργία ανοίγματος προς τα επάνω επιτρέπει στο ανοιγόμενο φύλλο να στέκεται σε οποιαδήποτε θέση από 0-35° επιτρέποντας την εύκολη προσέγγιση ως την άκρη του ανοικτού παραθύρου ,αυξάνοντας έτσι τον χρήσιμο χώρο και προσφέροντας απεριόριστη θέα προς τα έξω. Η λειτουργία της περιστροφής επιτρέπει στο ανοιγόμενο φύλλο να περιστραφεί κατά 180°, χρησιμεύοντας έτσι στον καθαρισμό του εξωτερικού υαλοπίνακα και στον χειρισμό της εξωτερικής αντηλιακής τέντας.

Ο καινοτόμος μηχανισμός εγγυάται την εύκολη χρήση και τη σταθερότητα του πλαισίου κατά τη λειτουργία και των δύο ξεχωριστών τρόπων ανοίγματος. Η επιλογή του τρόπου ανοίγματος του παραθύρου γίνεται από τον διακόπτη προεπιλογής preselect που βρίσκεται στο πλάι του παραθύρου και είναι εμφανής όταν το παράθυρο είναι κλειστό.

 • Άνετος χειρισμός με το χερούλι που βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου. Το παράθυρο είναι εξοπλισμένο με χερούλι τύπου
 • Elegant και με δύο θέσεις μικροανοίγματος πριν από το κλείσιμο.
 • Ευκολία στο καθάρισμα του εξωτερικού υαλοπίνακα και στη λειτουργία της εξωτερικής τέντας ,με το κούμπωμα του ανοιγόμενου φύλλου όταν αυτό περιστρέφεται κατά 180°.
 • Ενεργειακός υαλοπίνακας U3 (Ug=1,1 W/m2K) στον στάνταρ εξοπλισμό.
 • Αυξημένη αντοχή σε διάρρηξη με το σύστημα topSafe.
 • Μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ .
 • Τοποθετείται σε στέγες με κλίση από 15° έως 55° και ειδική έκδοση από 15°-85°.

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Τα προϊόντα παραδίδονται όπου ζητηθεί;

  Τα προϊόντα παραδίδονται όπου ζητηθεί;


  Ναι. Μπορούν να παραδοθούν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού αρκεί να υπάρχει ομαλή οδική πρόσβαση.
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν τα έξοδα μεταφοράς;

  Οι τιμές περιλαμβάνουν τα έξοδα μεταφοράς;


  Όχι. Λόγω της ποικιλότητας των προϊόντων μας (όγκου, βάρους, ευαισθησίας) και λόγω δυσκολίας πρόσβασης σε μερικές περιοχές (νησιά κ.α.), δεν μπορεί να προκαθοριστεί το κόστος των μεταφορικών. Παρόλα αυτά, κρατάμε αυτά τα έξοδα σε χαμηλά επίπεδα και για μερικά από τα προϊόντα μας έχουμε πετύχει την δωρεάν παράδοσή τους εντός Αττικής.
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν τα έξοδα τοποθέτησης;

  Οι τιμές περιλαμβάνουν έξοδα τοποθέτησης;


  Όχι. Η δυσκολία, ο χρόνος, ο όγκος κ.α. είναι στοιχεία που καθορίζουν το κόστος τοποθέτησης. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα προϊόντα μας δεν συμπεριλαμβάνουν αυτό το κόστος.
 • Πώς γίνεται η πληρωμή της παραγγελίας;

  Πώς γίνεται η πληρωμή της παραγγελίας;


  Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται μόνο μέσω κατάθεσης, για την δική σας οικονομία. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος εξόφλησης επιβαρύνει την τελική τιμή των προϊόντων.
 • Πως διασφαλίζομαι για την σωστή αποστολή των προϊόντων μετά την εξόφληση;

  Πως διασφαλίζομαι για την σωστή αποστολή των προϊόντων;


  Το έντυπο παραγγελίας καθώς επίσης και το αποδεικτικό κατάθεσης, αποδεικνύουν τα προϊόντα και το κόστος της εκάστοτε συναλλαγής και κατοχυρώνουν νομικά τον πελάτη μας.

Οδηγίες εγκατάστασης

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθημερινά από τις 08:30 έως 16:00 και Σάββατο από τις 08:30 έως 14:00.

Άρτιον © 2010-2019Όροι χρήσης