ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LK-48

Εκτύπωση / Λήψη ως PDF

Τιμή Προϊόντος

536,92/ Set

η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

ή
Αγορά με έως και 18 Άτοκες Δόσεις

Ισχύει για αγορές άνω των 100 €. Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ.
Visa Mastercard Maestro American Express Diners Club Discover Masterpass
Κωδ. προϊόντος: ART 01375
Χρόνος παράδοσης

Προσωρινά μη διαθέσιμο

Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας LK-48

Η πόρτα ασφαλείας μοντέλο REALA αποτελείται από τα παρακάτω μέρη:

  1. Μεταλλική πρόκασα
    Με πάχος λαμαρίνας 1,50mm, γαλβανισμένη που προσφέρει μεγάλη ευκολία και ταχύτητα στην τοποθέτηση και ολοκληρώνει την γενική ασφάλεια της πόρτας.
  2. Μεταλλική κυρίως κάσα
    Με πάχος λαμαρίνας 2mm γαλβανισμένη και βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή και ολοκληρωμένο φινίρισμα. Η μεταλλική κάσα τοποθετείται πάνω στην πρόκασα και σε συνδυασμό με το σύστημα μεντεσέδων βαρέως τύπου, επιτρέπει το εύκολο ρεγουλάρισμα της πόρτας καθ ύψος και πλάγια, δίνοντας έτσι την δυνατότητα πέραν της αρχικής ευθυγράμμισης κατά την τοποθέτηση και περαιτέρω ρύθμισης σε περίπτωση ανακαινίσεων ή απλού ρεγουλαρίσματος.
    Σε όλες τις οπές της κάσας τοποθετούνται πλαστικές τάπες για καλύτερη μόνωση και αισθητικό αποτέλεσμα.
  3. Κυρίως σώμα πόρτας
    Με πάχος λαμαρίνας 1,25mm γαλβανισμένο, με περιμετρικό αλουμίνιο φινιρισμένο με ανοδίωση και λάστιχο μόνωσης. Το φύλλο της πόρτας είναι ενισχυμένο με δυο κάθετες και δύο οριζόντιες μεταλλικές ενισχύσεις τύπου ωμέγα. Περιέχει μόνωση εξιλασμένης πολυστερίνης βάρους 30kg και κατ’επιλογή πελάτη πετροβάμβακα. Επίσης για την μόνωση στο κάτω μέρος του φύλλου τοποθετείται ανεμοφράχτης εύκολα ρυθμιζόμενος καθ ύψος και με εύκολη αντικατάσταση. Μηχανισμός ελεγχομένου ανοίγματος που επιτρέπει το μερικό άνοιγμα της πόρτας με ασφάλεια.
  4. Σημεία ασφάλισης.
    Στην πλευρά της κλειδαριάς βγαίνουν 8 κινητά έμβολα που λαμβάνουν κίνηση με το κλείδωμα της κλειδαριάς. Στην πλευρά των μεντεσέδων βγαίνουν 5 σταθερά έμβολα που ασφαλίζουν στην κυρίως μεταλλική κάσα με το κλείσιμο της πόρτας. Σε συνδυασμό με τον μηχανισμό ελεγχομένου ανοίγματος, σύνολο σημείων ασφάλισης 13+1.
  5. Κλειδαριές
    Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους οίκους CISA και POTENT και διαθέτει κλειδαριές με κλειδί χρηματοκιβωτίου και μικρό κλειδί ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της. Οι κλειδαριές έχουν το πλεονέκτημα της εύκολης αλλαγής κλειδιών, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή τους, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα.
  6. Ματάκι
    Eυρυγώνιο για έλεγχο του εξωτερικού χώρου.
  7. Επενδύσεις
    Για τις επενδύσεις τις πόρτας και γενικά για την εξωτερική διακόσμηση της , χρησιμοποιούνται υλικά όπως αλουμίνιο, pvc, γυαλί, ξύλο, laminate και σε συνδυασμό με μια πλούσια επιλογή χρωμάτων αλλά και βοηθητικών υλικών όπως inox ή αλουμίνιο, δημιουργούν μια τεράστια γκάμα προϊόντων ικανή να καλύψει τις τεχνικές αλλά και τις αισθητικές απαιτήσεις των πελατών μας προσθέτοντας έτσι ένα άριστο φινίρισμα στην πόρτα.
2
ΕΤΗ
ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Διαστάσεις Προϊόντος

Προϊόντα με δυνατότητα παραμετροποίησης χαρακτηριστικών & αξεσουάρ, πιθανόν να έχουν διαφορετικές διαστάσεις.
Ύψος -
Πλάτος -
Βάθος -

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρόμοια Προϊόντα

Ασφαλείας