Αρτιον - Εξοπλισμοί Κτιρίων, κουφώματα, δάπεδα, έπιπλα κ.α.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ


Εικονίδιο καλαθιού αγορώνΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝΤο καλάθι σας είναι κενό.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πανελλαδική Παράδοση

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SA5000
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SA5000ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SA5000ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SA5000ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SA5000ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SA5000ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SA5000ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SA5000ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SA5000

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SA5000Κωδ. προϊόντος: ART 01379

ΤΙΜΗ / SET

627,00 €
Χωρίς ΦΠΑ 24%
 • ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

  Ελλάδα
 • ΕΓΓΥΗΣΗ

  2 Έτη
 • ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  1 εβδομάδα
Προσθήκη στο καλάθι

Η πόρτα ασφαλείας μοντέλο REALA αποτελείται από τα παρακάτω μέρη:

 1. Μεταλλική πρόκασα
  Με πάχος λαμαρίνας 1,50mm, γαλβανισμένη που προσφέρει μεγάλη ευκολία και ταχύτητα στην τοποθέτηση και ολοκληρώνει την γενική ασφάλεια της πόρτας.
 2. Μεταλλική κυρίως κάσα
  Με πάχος λαμαρίνας 2mm γαλβανισμένη και βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή και ολοκληρωμένο φινίρισμα. Η μεταλλική κάσα τοποθετείται πάνω στην πρόκασα και σε συνδυασμό με το σύστημα μεντεσέδων βαρέως τύπου, επιτρέπει το εύκολο ρεγουλάρισμα της πόρτας καθ ύψος και πλάγια, δίνοντας έτσι την δυνατότητα πέραν της αρχικής ευθυγράμμισης κατά την τοποθέτηση και περαιτέρω ρύθμισης σε περίπτωση ανακαινίσεων ή απλού ρεγουλαρίσματος.
  Σε όλες τις οπές της κάσας τοποθετούνται πλαστικές τάπες για καλύτερη μόνωση και αισθητικό αποτέλεσμα.
 3. Κυρίως σώμα πόρτας
  Με πάχος λαμαρίνας 1,25mm γαλβανισμένο, με περιμετρικό αλουμίνιο φινιρισμένο με ανοδίωση και λάστιχο μόνωσης. Το φύλλο της πόρτας είναι ενισχυμένο με δυο κάθετες και δύο οριζόντιες μεταλλικές ενισχύσεις τύπου ωμέγα. Περιέχει μόνωση εξιλασμένης πολυστερίνης βάρους 30kg και κατ’επιλογή πελάτη πετροβάμβακα. Επίσης για την μόνωση στο κάτω μέρος του φύλλου τοποθετείται ανεμοφράχτης εύκολα ρυθμιζόμενος καθ ύψος και με εύκολη αντικατάσταση. Μηχανισμός ελεγχομένου ανοίγματος που επιτρέπει το μερικό άνοιγμα της πόρτας με ασφάλεια.
 4. Σημεία ασφάλισης.
  Στην πλευρά της κλειδαριάς βγαίνουν 8 κινητά έμβολα που λαμβάνουν κίνηση με το κλείδωμα της κλειδαριάς. Στην πλευρά των μεντεσέδων βγαίνουν 5 σταθερά έμβολα που ασφαλίζουν στην κυρίως μεταλλική κάσα με το κλείσιμο της πόρτας. Σε συνδυασμό με τον μηχανισμό ελεγχομένου ανοίγματος, σύνολο σημείων ασφάλισης 13+1.
 5. Κλειδαριές
  Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους οίκους CISA και POTENT και διαθέτει κλειδαριές με κλειδί χρηματοκιβωτίου και μικρό κλειδί ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της. Οι κλειδαριές έχουν το πλεονέκτημα της εύκολης αλλαγής κλειδιών, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή τους, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα.
 6. Ματάκι
  Eυρυγώνιο για έλεγχο του εξωτερικού χώρου.
 7. Επενδύσεις
  Για τις επενδύσεις τις πόρτας και γενικά για την εξωτερική διακόσμηση της , χρησιμοποιούνται υλικά όπως αλουμίνιο, pvc, γυαλί, ξύλο, laminate και σε συνδυασμό με μια πλούσια επιλογή χρωμάτων αλλά και βοηθητικών υλικών όπως inox ή αλουμίνιο, δημιουργούν μια τεράστια γκάμα προϊόντων ικανή να καλύψει τις τεχνικές αλλά και τις αισθητικές απαιτήσεις των πελατών μας προσθέτοντας έτσι ένα άριστο φινίρισμα στην πόρτα.

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Τα προϊόντα παραδίδονται όπου ζητηθεί;

  Τα προϊόντα παραδίδονται όπου ζητηθεί;


  Ναι. Μπορούν να παραδοθούν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού αρκεί να υπάρχει ομαλή οδική πρόσβαση.
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν τα έξοδα μεταφοράς;

  Οι τιμές περιλαμβάνουν τα έξοδα μεταφοράς;


  Όχι. Λόγω της ποικιλότητας των προϊόντων μας (όγκου, βάρους, ευαισθησίας) και λόγω δυσκολίας πρόσβασης σε μερικές περιοχές (νησιά κ.α.), δεν μπορεί να προκαθοριστεί το κόστος των μεταφορικών. Παρόλα αυτά, κρατάμε αυτά τα έξοδα σε χαμηλά επίπεδα και για μερικά από τα προϊόντα μας έχουμε πετύχει την δωρεάν παράδοσή τους εντός Αττικής.
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν τα έξοδα τοποθέτησης;

  Οι τιμές περιλαμβάνουν έξοδα τοποθέτησης;


  Όχι. Η δυσκολία, ο χρόνος, ο όγκος κ.α. είναι στοιχεία που καθορίζουν το κόστος τοποθέτησης. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα προϊόντα μας δεν συμπεριλαμβάνουν αυτό το κόστος.
 • Πώς γίνεται η πληρωμή της παραγγελίας;

  Πώς γίνεται η πληρωμή της παραγγελίας;


  Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται μόνο μέσω κατάθεσης, για την δική σας οικονομία. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος εξόφλησης επιβαρύνει την τελική τιμή των προϊόντων.
 • Πως διασφαλίζομαι για την σωστή αποστολή των προϊόντων μετά την εξόφληση;

  Πως διασφαλίζομαι για την σωστή αποστολή των προϊόντων;


  Το έντυπο παραγγελίας καθώς επίσης και το αποδεικτικό κατάθεσης, αποδεικνύουν τα προϊόντα και το κόστος της εκάστοτε συναλλαγής και κατοχυρώνουν νομικά τον πελάτη μας.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθημερινά από τις 08:30 έως 16:00 και Σάββατο από τις 08:30 έως 14:00.

Άρτιον © 2010-2019Όροι χρήσης