Αρτιον - Εξοπλισμοί Κτιρίων, κουφώματα, δάπεδα, έπιπλα κ.α.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ


ΠΡΟΦΙΛ

Περιλαμβάνουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στην συντριπτική τους πλειοψηφία Ευρωπαϊκής προέλευσης συνοδεόμενα από όλα εκείνα τα πιστοποιητικά που μπορούν να καλύψουν τις τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές του έργου σας.

Προτείνουμε και παρέχουμε ποιοτικές λύσεις για κάθε είδους κτίριο καλύπτοντας τις ανάγκες από μια απλή επισκευή μέχρι την κατασκευή ή ανακαίνιση ενός μεγάλου έργου.

Η συνεχής ενημέρωσή μας με συμμετοχή - παρακολούθηση σε σεμινάρια και εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξασφαλίζει το διαρκή εκσυγχρονισμό και την ανανέωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Δημιουργία ΕργαστηρίουΈτσι ΞεκίνησαΓενέθλια στο κατάστημαΜάστορας και πατέραςΟι μαθητέςΜάστορας και μαθητέςΜάστορας και μαθητήςΜάστορας και φίλοςΜάστορας και φίλοιΈργα μαςΈργα μας 2Παλιά πινακίδαΠαλιά πινακίδα 2
Στο τέλος της δεκαετίας του '50 ξεκίνησε η λειτουργία ενός μικρού εργαστηρίου ξύλινων επίπλων και κουφωμάτων από τον πατέρα Λάμπρο Πανταζόπουλο στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Ο ίδιος το 1974 στεγάζει την έδρα της επιχείρησης σε ένα ιδιόκτητο παλαιό νεοκλασικό κτίριο στην οδό Νικολάου Σκιαδά 15 και δημιουργεί τον πρώτο εκθεσιακό χώρο επίπλων.

Δέκα χρόνια αργότερα, το 1984 συμμετέχει στην επιχείρηση η νεότερη γενιά, ο σημερινός ιδιοκτήτης Γιώργος Πανταζόπουλος και μαζί τρία χρόνια μετά επεκτείνουν τον εκθεσιακό χώρο σε ιδιόκτητο ισόγειο κατάστημα εμβαδού 250 τ.μ. στην οδό 28ης Οκτωβρίου 10, εκεί που μέχρι σήμερα βρίσκεται το δεύτερο κατάστημα.

Το 1990 εκσυγχρονίζεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός και η παραγωγή εστιάζεται σε έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες υπνοδωματίων. Τα επόμενα χρόνια φέρνουν συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού σε κουζίνα, ντουλάπα και πόρτα και η εμπορική δραστηριότητα επεκτείνεται συνεχώς συμπεριλαμβάνοντας καινούρια προϊόντα. Το 1999 δημιουργούμε έναν νέο εκθεσιακό χώρο κουζίνας και ντουλάπας και το 2009 ανακατασκευάζεται και εκσυγχρονίζεται το ιδιόκτητο νεοκλασικό κτίριο της έδρας της επιχείρησης, εμβαδού 400 τ.μ. για τη συγκέντρωση των εκθεσιακών χώρων και τις ανάγκες των χώρων διοίκησης.

Σήμερα, μισόν αιώνα μετά οι δραστηριότητες είναι αμιγώς εμπορικές, εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών που σχετίζονται με την οικοδομή, απευθυνόμενοι σε ιδιώτες αλλά κυρίως σε επαγγελματίες, εξυπηρετώντας τις ανάγκες και μεγάλων έργων όπως γραφεία, ξενοδοχεία, Δημόσια Κτίρια κ.α.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθημερινά από τις 08:30 έως 16:00 και Σάββατο από τις 08:30 έως 14:00.

Άρτιον © 2010-2019Όροι χρήσης