ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Τελευταία ενημέρωση: 30 Δεκεμβρίου, 2019

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.artion-home.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Σε κανέναν από τους τρόπους πληρωμής και ειδικότερα στη χρέωση καρτών το artion-home.gr δεν εμπλέκεται και δεν κρατάει τα στοιχεία της κάρτας ή οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία. Οι συναλλαγές και τα στοιχεία των καρτών, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, δίνονται από τον ιδιοκτήτη της κάρτας μέσω ασφαλών δικτύων των τραπεζών, απευθείας στις τράπεζες και απλώς το artion-home.gr ενημερώνεται από τα τραπεζικά ιδρύματα για την επιτυχία ή μη της συναλλαγής.

Πληρωμές με χρήση κάρτας, Masterpass

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληρωμές μέσω PayPal & Τραπεζικής Κατάθεσης

Η ίδια ακριβώς διαδικασία εφαρμόζεται και στην πληρωμή μέσω PayPal και τραπεζικής κατάθεσης. Η επικοινωνία μας με τα τραπεζικά ιδρύματα ή οργανισμούς ούτως ή άλλως γίνεται με κρυπτογράφηση, τηρώντας παράλληλα όλους τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς κανόνες για την ασφάλεια των συναλλαγών και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.