ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Τελευταία ενημέρωση: 29 Ιουνίου, 2019

Ευχαριστούμε για την επιλογή σας να ενημερωθείτε για την πολιτική απορρήτου της επιχείρησης Γεώργιος Πανταζόπουλος με διακριτικό τίτλο Άρτιον (εφεξής Άρτιον). Η προστασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα και του δικαιώματος σας στην ιδιωτική ζωή είναι από τις κύριες προτεραιότητές μας. Εάν έχετε ερωτήσεις ή ενδοιασμούς για την πολιτική μας ή τις πρακτικές μας σχετικά με την συλλογή, διαχείριση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση info@artion-home.gr.

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας https://www.artion-home.gr και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, όταν αγοράζετε ένα προϊόν ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας, μας εμπιστεύεστε με τα προσωπικά σας δεδομένα. Επειδή λαμβάνουμε το θέμα της ιδιωτικότητάς σας πολύ σοβαρά, σε αυτό το κείμενο περιγράφουμε την πολιτική απορρήτου μας και μέσω αυτού στοχεύουμε στο να σας εξηγήσουμε με απλό και κατανοητό τρόπο ποια δεδομένα συλλέγουμε, πως τα χρησιμοποιούμε και ποια είναι τα δικαιώματά σας επί αυτών. Εάν υπάρχουν κάποιοι όροι σε αυτή την πολιτική απορρήτου με τους οποίους δεν συμφωνείτε, παρακαλώ σταματήστε την χρήση της Ιστοσελίδας και υπηρεσιών μας.

Η παρούσα πολιτική απορρήτου εφαρμόζεται για όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας (όπως η https://www.artion-home.gr), και/ή άλλες σχετικές υπηρεσίες, πωλήσεις, μάρκετινγκ ή εκδηλώσεις (θα αναφερόμαστε μελλοντικά και συλλογικά προς αυτές ως "Ιστοσελίδα").

Ελπίζουμε να αφιερώσετε τον χρόνο που απαιτείται για την προσεκτική ανάγνωση αυτής της πολιτικής απορρήτου μιας και θα σας βοηθήσει στην λήψη ενημερωμένων και σωστών αποφάσεων σχετικά με την κοινοποίηση δεδομένων προσωπικής φύσεως σε εμάς.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 1. Ποια δεδομένα συλλέγουμε;
 2. Πως χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα;
 3. Κοινοποιούμε προς τρίτους δικά σας δεδομένα;
 4. Προς ποιους κοινοποιούμε δεδομένα σας και πότε;
 5. Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες σχετικές τεχνολογίες;
 6. Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα δεδομένα σας;
 7. Πως κρατάμε τα δεδομένα σας ασφαλή;
 8. Συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από ανήλικους;
 9. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;
 10. Γίνονται ενημερώσεις σε αυτή την πολιτική απορρήτου;
 11. Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με αυτή την πολιτική απορρήτου;

Ποια δεδομένα συλλέγουμε;

Συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που επιλέγετε να μας χορηγήσετε οικειοθελώς όπως, το ονοματεπώνυμό σας, διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας τα οποία απαιτούνται για την σωστή εξυπηρέτησή σας.

Εν Συντομία
Δεδομένα τα οποία συλλέγονται με μη αυτόματο τρόπο

Συλλέγουμε πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα τα οποία οικειοθελώς μας χορηγείτε όταν εκδηλώνετε το ενδιαφέρον για πληροφόρηση από εμάς, για τα προϊόντα μας και υπηρεσίες, όταν συμμετέχετε σε εκδηλώσεις στην Ιστοσελίδα ή αλλιώς επικοινωνείτε μαζί μας.

Οι πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε εξαρτώνται από το περιεχόμενο της αλληλεπίδρασης σας με εμάς και την Ιστοσελίδα, τις επιλογές που κάνετε και τα προϊόντα και χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε. Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται μπορεί κατά περίπτωση να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Ονοματεπώνυμο και Στοιχεία Επικοινωνίας. Συλλέγουμε το όνομά σας, το επώνυμο, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο και άλλα παρόμοια στοιχεία επικοινωνίας.

Στοιχεία Πληρωμών. Κατά την πραγματοποίηση αγορών μέσω πιστωτικής κάρτας, η τράπεζα που διαχειρίζεται και πραγματοποιεί την συναλλαγή, συλλέγει τα απαραίτητα στοιχεία για την πραγματοποίηση αυτής (όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας). Όλα τα στοιχεία πληρωμών αποθηκεύονται στην εκάστοτε τράπεζα και θα πρέπει να ανατρέξετε στις δικές τις πολιτικές απορρήτου ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους για λήψη απαντήσεων σε ερωτήσεις σας.

Για την αποφυγή προβλημάτων κατά την χρήση των υπηρεσιών μας και την αγορά προϊόντων, όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρείτε πρέπει να είναι αληθή, πλήρη και ακριβή, και θα πρέπει να μας ενημερώνετε για οποιαδήποτε αλλαγή.

Δεδομένα τα οποία συλλέγονται αυτόματα

Κάποιες πληροφορίες - όπως η διεύθυνση IP και/ή το πρόγραμμα πλοήγησης και τύπος συσκευής - συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα.

Εν Συντομία

Συλλέγουμε αυτόματα συγκεκριμένες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε, χρησιμοποιείτε ή πλοηγείστε στην Ιστοσελίδα. Αυτές οι πληροφορίες είναι ανώνυμες και δεν σας ταυτοποιούν αλλά ίσως περιλαμβάνουν πληροφορίες για τον τρόπο χρήσης της Ιστοσελίδας και πληροφορίες σχετικά με την συσκευής σας, όπως η διεύθυνση IP σας, το πρόγραμμα πλοήγησης και χαρακτηριστικά της συσκευή σας, το λειτουργικό σύστημα, προτιμήσεις γλώσσας, URL παραπομπής, όνομα συσκευής, χώρα, τοποθεσία, πληροφορίες σχετικά με το πως και πότε χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα και άλλες τεχνικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές απαιτούνται κυρίως για την συντήρηση της ασφάλειας και λειτουργικότητας της Ιστοσελίδας, και για εσωτερικούς λόγους ανάλυσης της χρήσης της.

Όπως πολλές επιχειρήσεις επίσης, συλλέγουμε πληροφορίες μέσω των cookies και παρόμοιων τεχνολογιών.

Πως χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα;

Τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία μαζί σας και απάντηση σε ερωτήσεις σας, την διεκπεραίωση παραγγελιών σας και την επίλυση προβλημάτων επί αυτών, για την εξεύρεση απαντήσεων σε περιπτώσεις αίτησης πληροφόρησης από εσάς, την προστασία και βελτίωση της Ιστοσελίδας και συμμόρφωση με το νόμο.

Εν Συντομία

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας χρησιμοποιούνται για διάφορους επιχειρηματικούς σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω, μαζί με επεξηγήσεις δίπλα από κάθε σκοπό ανά περίπτωση.

 • Για την διεκπεραίωση και διαχείριση των παραγγελιών σας: Ίσως χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για την διεκπεραίωση και διαχείριση των παραγγελιών σας, πληρωμών, επιστροφών και συναλλαγών που έγιναν δια μέσω της Ιστοσελίδας.
 • Για την απάντηση σε ερωτήσεις σας: Ίσως χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που μας θέσατε μέσω της Ιστοσελίδας, τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο.
 • Όταν ζητάμε την γνώμη σας: Ίσως χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για αίτηση πληροφόρησης από εσάς και την επικοινωνία μαζί σας σχετικά με την χρήση της Ιστοσελίδας.
 • Για την προστασία της Ιστοσελίδας: Ίσως χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα ως τμήμα των προσπαθειών μας στην διατήρηση της ασφάλειας της Ιστοσελίδας (για παράδειγμα, για επιτήρηση και αποτροπή απάτης).
 • Για άλλους επιχειρηματικούς λόγους: Ίσως χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως η ανάλυση δεδομένων, η εκτίμηση και βελτίωση της Ιστοσελίδας, των υπηρεσιών και της εμπειρίας σας σε αυτή.

Κοινοποιούμε προς τρίτους δικά σας δεδομένα;

Κοινοποιούμε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο με την δική σας συγκατάθεση, για την συμμόρφωση με τον νόμο, για την προστασία των δικαιωμάτων σας, ή την διεκπεραίωση των προς εσάς επιχειρηματικών μας υποχρεώσεων.

Εν Συντομία
Κατά περίπτωση χρησιμοποιούμε ή κοινοποιούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τους ακόλουθους νομικούς λόγους:

 • Συναίνεση: Ίσως χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα εάν μας δώσετε την ρητή σας συγκατάθεση για χρήση αυτών σε ένα συγκεκριμένο σκοπό.
 • Εκτέλεση Σύμβασης: Εάν υπάρξει κάποια σύμβαση μαζί σας, ίσως χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για την διεκπεραίωση των όρων της σύμβασης.
 • Νομικοί Λόγοι: Ίσως αποκαλύψουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα όταν είμαστε δεσμευμένοι νομικά να το πράξουμε για την συμμόρφωση με τον νόμο, κρατικές αιτήσεις, δικαστικές εντολές ή νομικές διαδικασίες, όπως σαν απάντηση σε μια δικαστική εντολή ή κλήτευση (συμπεριλαμβανομένων και την απάντηση σε δημόσιες υπηρεσίες που αφορούν θέματα εθνικής ασφάλειας ή αιτήσεις επιβολής του νόμου).
 • Ζωτικά Συμφέροντα: Ίσως αποκαλύψουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα όταν πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο για την διερεύνηση, αποτροπή ή δράση σχετικά με την παραβίαση των πολιτικών μας, την υποψία απάτης, καταστάσεις που περιλαμβάνουν δυνητικές απειλές προς την ασφάλεια οποιουδήποτε ανθρώπου ή νομικής οντότητας, ή ως αποδεικτικά σε δίκη.

Ποιο συγκεκριμένα, ίσως χρειαστούμε την χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα ή την κοινοποίηση αυτών στις ακόλουθες καταστάσεις:

 • Προμηθευτές, συμβούλους και τρίτους παρόχους υπηρεσιών: Ίσως κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτους προμηθευτές, συμβούλους, εργολάβους ή αντιπροσώπους οι οποίοι μας παρέχουν υπηρεσίες και απαιτούν πρόσβαση σε τέτοια δεδομένα για την εκτέλεση των εργασιών τους. Παραδείγματα περιλαμβάνουν: διεκπεραίωση συναλλαγών, αποστολή παραγγελιών, αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων και υποστήριξη πελατών. Ίσως επιτρέψουμε σε επιλεγμένα τρίτα πρόσωπα την χρήση τεχνολογιών παρακολούθησης στην Ιστοσελίδα, η οποία θα μας επιτρέψει την συλλογή ανώνυμων δεδομένων για τον τρόπο αλληλεπίδρασή των επισκεπτών μας με την Ιστοσελίδα κατά την πάροδο του χρόνου. Τα δεδομένα αυτά ίσως χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων για την ανάλυση και αξιολόγηση συγκεκριμένου περιεχομένου και την καλύτερη κατανόηση της δραστηριότητάς μας στο διαδίκτυο. Εκτός και εάν αναφέρεται σε αυτή την Πολιτική, δεν κοινοποιούμε, ενοικιάζουμε ή εμπορευόμαστε οποιαδήποτε δεδομένα σας σε τρίτους για δικούς τους σκοπούς προβολής.
 • Μεταβιβάσεις Επιχειρήσεων: Ίσως κοινοποιήσουμε ή μεταβιβάσουμε της πληροφορίες που έχουμε συλλέξει σε σύνδεση με, η κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για οποιαδήποτε συγχώνευση, πώληση εταιρικών περιουσιακών στοιχείων, χρηματοδότηση, ή την απόκτηση όλων ή τμήματος της επιχείρησής μας από άλλη εταιρία.

Προς ποιους κοινοποιούμε δεδομένα σας και πότε;

Κοινοποιούμε ανώνυμα δεδομένα μόνο στους ακόλουθους:

Εν Συντομία

Κοινοποιούμε και αποκαλύπτουμε αποκλειστικά ανώνυμα, μη ταυτοποιήσιμα δεδομένα των επισκεπτών μας μόνο προς τα παρακάτω τρίτα μέλη (κάθε συμβαλλόμενο μέλος έχει κατηγοριοποιηθεί ώστε να είναι εύκολα κατανοητός ο σκοπός της συλλογής των δεδομένων και οι πρακτικές χρήσης του).

 • Βελτιστοποίηση Περιεχομένου
  Google Fonts, Ενσωμάτωση video μέσω YouTube
 • Τιμολόγηση και Χρέωση
  PayPal
 • Προβολή και διαφήμιση σε κοινωνικά δίκτυα
  Κοινωνικό πρόσθετο του Facebook, κοινωνικό πρόσθετο του Twitter
 • Ανάλυση Χρήσης Διαδικτύου και Συσκευών
  Google Analytics

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες σχετικές τεχνολογίες;

Ίσως χρησιμοποιήσουμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών.

Εν Συντομία

Ίσως χρησιμοποιήσουμε τα cookies και άλλες σχετικές τεχνολογίες για την πρόσβαση ή την αποθήκευση πληροφοριών. Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες, δεν διασταυρώνονται με άλλες πηγές και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ανάλυση χρήσης, ασφάλειας και βελτίωση της ασφάλειας της Ιστοσελίδας και εμπειρίας σας κατά την χρήση της (π.χ. για την ομαλή λειτουργία του καλαθιού αγορών).

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα δεδομένα σας;

Τα δεδομένα σας διατηρούνται σε εμάς για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που αναγράφονται σε αυτή την πολιτική απορρήτου εκτός και εάν αλλιώς απαιτείται από τον νόμο.

Εν Συντομία

Διατηρούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται από τους σκοπούς που αναγράφονται σε αυτή την πολιτική απορρήτου, εκτός και εάν απαιτείται μια μεγαλύτερη περίοδος αποθήκευσης ή απαιτείται από τον νόμο (όπως για φορολογικούς λόγους, λογιστικούς ή άλλες νομικές αιτίες). Κανένας λόγος που αναφέρεται σε αυτή την πολιτική δεν απαιτεί την διατήρηση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα για περισσότερο από δύο (2) έτη.

Όταν δεν υπάρχει πλέον κάποια νόμιμη επιχειρηματική ανάγκη για την χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, είτε θα τα διαγράψουμε, είτε θα τα μετατρέψουμε σε ανώνυμα, ή, εάν κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν (για παράδειγμα, διότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι αποθηκευμένα σε αντίγραφα ασφαλείας), τότε θα γίνει ασφαλής αποθήκευση και απομόνωση αυτών από οποιαδήποτε άλλη χρήση έως ότου η διαγραφή τους καταστεί δυνατή.

Πως κρατάμε τα δεδομένα σας ασφαλή;

Στοχεύουμε στην προστασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα μέσω ενός συστήματος οργάνωσης και τεχνικών δικλείδων ασφαλείας.

Εν Συντομία

Έχουμε εφαρμόσει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, ειδικά σχεδιασμένα για την προστασία οποιουδήποτε δεδομένου προσωπικού χαρακτήρα επεξεργαζόμαστε. Υπενθυμίζουμε ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια σας εντός του διαδικτύου. Μολονότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την προστασία των δικών σας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, η μεταβίβαση τέτοιων δεδομένων από και προς την Ιστοσελίδα γίνεται με δικό σας ρίσκο. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μόνο μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από ανήλικους;

Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας δεδομένα ή συναλλασόμαστε με ανήλικους κάτω των 18 ετών.

Εν Συντομία

Δεν ζητάμε εν γνώση μας δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή συναλλασόμαστε με ανήλικους κάτω των 18 ετών. Για να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα, έχετε ηλικία τουλάχιστον 18 ετών ή έχετε την γονική συγκατάθεση και ο γονέας συναινεί με την χρήση της Ιστοσελίδας από τον/την ανήλικο. Εάν αντιληφθούμε ότι έχουν συλλεχθεί δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από χρήστες κάτω των 18 ετών, θα απενεργοποιήσουμε τους όποιους λογαριασμούς τους και θα λάβουμε τέτοια μέτρα ώστε να διαγραφούν τα όποια δεδομένα τους από της εγγραφές μας. Εάν έρθετε εις γνώση ότι έχουμε συλλέξει τέτοια δεδομένα από άτομα κάτω των 18 ετών, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@artion-home.gr ή καλέστε μας στα στοιχεία επικοινωνίας που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ποιά είναι τα δικαιώματά σας;

Σε ορισμένες περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχετε δικαιώματα που σας επιτρέπουν μεγαλύτερη πρόσβαση και έλεγχο επί των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα και μπορείτε να δείτε, αλλάξετε ή ζητήσετε την διαγραφή τους οποιαδήποτε στιγμή.

Εν Συντομία

Σε ορισμένες περιοχές (όπως εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης), έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα κάτω από τους εφαρμοστέους νόμους προστασίας των δεδομένων προσωπικής φύσεως. Τα δικαιώματα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν το (1) δικαίωμα πρόσβασης και απόκτησης αντιγράφου των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, (2) την αίτηση διόρθωσης ή διαγραφής, (3) τον περιορισμό χρήσης των όποιων δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα και (4) εάν είναι εφαρμοστέο, την φορητότητα των δεδομένων. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, μπορείτε επίσης να έχετε το δικαίωμα ένστασης προς την χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα. Για να κάνετε τέτοια αίτηση, παρακαλώ χρησιμοποιείστε τα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται παρακάτω. Θα εξετάσουμε και ενεργήσουμε προς κάθε τέτοια αίτηση, σύμφωνα πάντα με τους εφαρμοστέους νόμους προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Εάν βασιζόμαστε στην συναίνεσή σας για την χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, έχετε το δικαίωμα της απόσυρσης της συναίνεσής σας οποιαδήποτε στιγμή. Παρακαλώ σημειώστε όμως ότι αυτό δεν επηρεάζει την νομιμότητα χρήσης των δεδομένων πριν την απόσυρση της συναίνεσής σας.

Εάν πιστεύετε ότι χρησιμοποιούμε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα χωρίς κάποια νομική βάση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τοπικό γραφείο προστασίας δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε μία λίστα με στοιχεία επικοινωνίας τους εδώ: https://ec.europa.eu/commission/index_el

Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες: Τα περισσότερα προγράμματα πλοήγησης έχουν οριστεί από προεπιλογή στην αποδοχή των cookies. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος πλοήγησης ώστε να τα διαγράψετε και να μην τα αποδέχεται. Εάν επιλέξετε την διαγραφή των cookies ή την μη αποδοχή τους, αυτό θα επηρεάσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες της Ιστοσελίδας (π.χ. θα είναι αδύνατη η χρήση του καλαθιού αγορών).

Γίνονται ενημερώσεις σε αυτή την πολιτική απορρήτου;

Ναι, ενημερώνουμε την παρούσα πολιτική όταν είναι απαραίτητο για την συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους νόμους.

Εν Συντομία

Κατά διαστήματα ίσως ενημερώσουμε την παρούσα πολιτική απορρήτου. Η ενημερωμένη έκδοση θα αναγράφει την ημερομηνία αλλαγών και εφαρμόζεται από την στιγμή που αναρτάται. Για τον σκοπό αυτό, σας ενθαρρύνουμε να ανατρέχετε σε αυτή την πολιτική απορρήτου συχνά ώστε να είστε ενημερωμένοι για το πως προστατεύουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα.

Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με αυτή την πολιτική απορρήτου;

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτή την πολιτική, μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@artion-home.gr ή μέσω κλασσικού ταχυδρομείου στα παρακάτω στοιχεία:

Άρτιον - Πανταζόπουλος Γεώργιος
Νικολάου Σκιαδά 15
Γαργαλιάνοι, Μεσσηνία 24400
Ελλάδα